Yağsız Patates Makinesi Türkiye'de…

Hotello Otel ve Lokanta Ekipmanları A.Şmümessilliğinde Türkiye'ye getirilen Yağsız Patetes Makinesi; otel, restoran ve cafelerin en çok talep gören ürünlerinden biri olan parmak patatesi yağ kullanmadan hazırlayarak işletmecilerin kar marjını yükselterek

Mardin 6.09.2013 15:03:26 0
Yağsız Patates Makinesi Türkiye

Hotello Otel ve Lokanta Ekipmanları A.Şmümessilliğinde Türkiye’ye getirilen Yağsız Patetes Makinesi; otel, restoran ve cafelerin en çok talep gören ürünlerinden biri olan parmak patatesi yağ kullanmadan hazırlayarak işletmecilerin kar marjını yükselterek daha çok kazanmasını sağlıyor. Bununla beraber patates severler de alıştıkları lezzeti daha sağlıklı tüketebilme fırsatını yakalıyorlar.  

 

Yıllardır “endüstriyel mutfak gereçlerinin” tedarikçiliğini yürüten Hotello Otel ve Lokanta Ekipmanları A.Ş, gıda endüstrisinin hizmetine Yağsız Patates Makinesi’ni sunmaya hazırlanıyor.

Türkiye’de ilk kez Hotello A.Ş. tarafından sektöre sunulacak olan patates pişirme makinesi ile işletmelere yepyeni bir fırsat sunuluyor. Bu sayede işletmeler, tüketicilerine sağlığınız bizim için önemli mesajını rahatlıkla verebilecekler.

Bir kerede 2.5 kg patates pişirebilme kapasitesine sahip olan makine, yoğun servis zamanları için önceden pişirilmiş ve soğumuş ürünü de 45 saniyede ısıtabiliyor ve aynı tazelikte sunulmasına yardımcı oluyor.Yağ kullanmadan pişirilen patatesler ile işletmeler, yağ ve fritözden ciddi oranda maliyet avantajı yakalayabiliyorlar.

Yağ yerine yüksek ısının kullanıldığı makine, özellikle çocukların ve gençlerin favori yiyeceklerinden olan parmak patatesi daha sağlıklı ve lezzetli bir şekilde tüketebilmesine olanak tanıyor.

Makine,12-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan “Bayim Olur Musun?” fuarı kapsamında Hotello A.Ş tarafından tanıtılacak ve işletmelerin beğenisine sunulacak. Son derece güvenli, ekonomik ve etkili olan bu yeni ürün sayesinde hem tüketiciler hem de işletmeler kazanacak.


ARTUKLU HABER AJANSI


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00